Inkubáció

Inkubációs programokat kínálunk, összekötjük a vállalkozókat és innovátorokat nagyobb, partnerekkel, befektetőkkel és a közszférával. Miért? Hogy igazságosabb és fenntarthatóbb társadalmat építsünk.

LEHET CSATLAKOZNI

Social Impact Award

A 2024. évi SIA március 13-án indul.

Az ötletpályázatokat május 26-ig várjuk.

A Social Impact Award (SIA) több, mint egy egyszerű díj: a világon a legnagyobb felsőoktatási hallgatóknak és fiataloknak szóló képzési és támogatási program fenntarthatósági-, környezeti- és társadalmi innováció témában.

 

A SIA program segít a 14-30 éves fiataloknak felfedezni a társadalmi vállalkozói tevékenységet, és megtenni az első lépéseket egy társadalmi vállalkozás létrehozása felé. 2009 óta több mint 25 országban támogattunk fiatal társadalmi vállalkozókat.

Language Exchange

Lehet csatlakozni

Az Impact Hub Nyelvi Program saját programunk, melynek célja, hogy támogassuk a Magyarországon élő külföldieket a magyar  nyelv újszerű elsajátításában. Nyelvtanárunk, Kállay Andrea (Candy) 15 éve tanít magyar nyelvet. Órái interaktívak, naprakészek és élvezetesek. A tanulás mellett egy nemzetközi közösség részévé is válhatsz. Programjaink a kezdőtől a B1 szintig tartanak, jelentkezést és szintfelmérést követően bármikor csatlakozhatsz. Jelentkezz a Google űrlapunkon!

Incorpora

Lehet jelentkezni

Az Incorpora program támogatja a munkanélkülieket vállalkozói ambícióikban, hogy önfoglalkoztatóvá váljanak. Ez a támogatás ingyenes online workshopok, személyes tanácsadás, ingyenes alapképzés és mentorálás formájában valósul meg. A résztvevők két csoportos foglalkozáson tanulják meg az üzleti és pénzügyi tervezés alapjait, ahol segítünk nekik meghatározni az értékajánlatokat, a legjobb árképzést, a célcsoportokat és a piaci szegmenseket. A programra a honlapunkon keresztül lehet jelentkezni.

HAMAROSAN INDUL

LEZÁRT PROGRAMOK

She's Next

A jelentkezés lezárult.

Minden pályázót legkésőbb 2024. május 24-ig kiértesítünk.

A Visa elkötelezett a női vállalkozókat hátrányosan érintő egyenlőtlen akadályok felszámolásában. Magyarországon a Visa a She’s Next program keretében öt nyertes női vállalkozást részesít egyenként kétmillió forintos támogatásban, valamint oktatásban, mentorálásban.

 

Magyarországon a Visa She’s Next támogatási programja az Impact Hub (Fenntartható Vállalkozásokért Alapítvány) közreműködésével valósul meg.

AWE Hungary - Vállalkozónők Akadémiája

A pályázat lezárult.

Záróesemény - Díjátadó ünnepség és pitchek áprilisban, programzárás májusban.

Az Academy for Women Entrepreneurs (AWE) egy női vállalkozókat ösztönző globális program, amely a résztvevők számára a vállalkozásuk létrehozásához és növekedéséhez szükséges tudást, eszközöket és kapcsolatrendszert biztosítja. Lehetővé teszi a nők számára a világ minden tájáról, hogy megerősítsék vállalkozói készségeiket, felépítsék az üzleti modelljüket egy angol nyelvű oktatási program, egy női közösség és az egyéni mentorálás segítségével.

 

Magyarország 2023-ben harmadszor csatlakozott az AWE globális hálózatához az Amerikai Nagykövetségen keresztül. A 7 hónapos program nemzetközi tapasztalatok alapján, de a magyar vállalkozói környezethez igazodva működik, hogy a legjobban tudja segíteni célcsoportjának, a vidéki Magyarországon élő női vállalkozóknak az igényeit.

Capsule

Jelentkezés lezárva

A CAPSULE egy Erasmus+ projekt, amelyet az Impact Hub Bukarest, a Career Shift, az Impact Hub Zágráb és az Impact Hub Budapest szervez 3 uniós országban, Romániában, Horvátországban és Magyarországon azzal a céllal, hogy a fiatalok kezdeményezéseit előmozdítsa a vállalkozói és társadalmi vállalkozói szellem területén, különös tekintettel a társadalmi befogadásra és sokszínűségre olyan területeken, mint az oktatás, képzés, ifjúság és sport, valamint hogy növelje a fiatalok foglalkoztathatóságának mértékét.

Momentum Project

Lezárva

A Momentum projekt egy 24 hónapos program volt, amelyet az Európai Unió Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alapja (AMIF) finanszírozott, és amely öt uniós országban – Görögországban, Olaszországban, Spanyolországban, Portugáliában és Magyarországon – a helyi érdekeltekkel partnerségben valósult meg 2022 januárjától 2023 decemberéig. A program a társadalmi-gazdasági integráció folyamatában lévő migráns és menekült nők előtt álló akadályok lebontására összpontosított.

Erasmus+

Lezárva

Ersamus+

SoTecIn

Closed

A Horizon Europe projekt SoTecIn Factory célja az volt, hogy összekapcsolja az ipart és a társadalmat a küldetésorientált társadalmi innovátorok közösségében, hogy támogassa a társadalmi vállalkozókat a kulcsfontosságú termékértékláncok körforgásának növelésében, és hogy előmozdítsa a társadalmi innováció kultúráját az európai termelő vállalkozásokban. Az EU körforgásos gazdaságra vonatkozó cselekvési tervében meghatározott hét kulcsfontosságú termékértéklánc közül négynek a körforgékonyságának javítására összpontosított: Csomagolás, műanyag, textil, élelmiszer, víz és tápanyagok.

Impact in your inbox!

Sign up for our free global membership perks, incredible opportunities and monthly inspiring updates!