Rendezvényhelyszín

Foglalj termet Budapest szívében, egy inspiráló térben kínálunk tárgyalótermeket és rendezvénytermeket. Rugalmasak vagyunk, és számos hasznos erőforrást kínálunk bármilyen típusú rendezvény lebonyolításához.

Tereinket úgy terveztük, hogy elősegítsék az innovációt, ösztönözzék az együttműködést és segítsék a fontos kérdések megoldását.

Az Impact Hub Budapestben tarthatsz brainstorming üléseket, csapatmegbeszéléseket és stratégiai megbeszéléseket, termékbemutatókat és panelbeszélgetéseket. Tapasztalt csapatunk készséggel áll rendelkezésedre a tervezés, a kivitelezés, a catering és az esemény promóciója terén.

Rendezvényszervezés egyszerűen

Minden egyes terembérlés esetén ingyenesen biztosítjuk az alábbiakat. Minden terünk egyedi, így bármilyen igényt kielégíthet. Nézd meg az egyes tereknél a „További információk” menüpontban felsorolt extra szolgáltatásainkat. Fotóink és piktogramjaink szemléltetik a terek adottságait, hogy mekkora a tér, hány ember fér el ülve és állva, és mennyi az óradíj. Fontos,  hogy munkaidőn kívül a megfelelő segítségért külön díjat kell fizetni.

Díjmentes szolgáltatások

RUGALMAS TEREMBERENDEZÉS

KORLÁTLAN SZŰRT VÍZ, KÁVÉ, TEA

ELŐKÉSZÍTÉS ÉS ELPAKOLÁS IDEJE AZ ÁRBAN

Extra szolgáltatások kérésre

EXTRA SZÉKEK ÉS ASZTALOK

FLIPCHART TÁBLÁK

PROJEKTOROK

HANGSZÓRÓ, MIKROFON

Rendezvénytereink

"Coworking" & Rendezvénytér

Csendes, mégis központi helyet keresel? Coworking termünk egy rugalmas és inspiráló tér, amely átalakítható kisebb vagy nagyobb rendezvények befogadására, szakmai rendezvények, prezentációk vagy összejövetelek számára. Hétvégén a helyiség exkluzív bérlésre is rendelkezésre áll a város szívében.

Cowo - Event space
 • Világos és csendes, 6 nagy ablakkal

 • 3 hűtő-fűtő légkondicionáló egységgel rendelkezik

Nagyterem

Ez a történelmi helyszín a rendezvényeket még elegánssá tudja varázsolni. . Ideális nagyobb rendezvények, például konferenciák, panelbeszélgetések, kisebb koncertek, fogadások és bankettek lebonyolítására. A Nagyteremhez tartozik egy galéria, amely a főszínpadra és egy fogadótérre néz. A tér előtt egy magasított színpad áll.

Great Hall
 • Nagyméretű beépített kivetítővel rendelkezik

 • 2 mikrofont és egy hangszórót ingyenesen tudunk biztosítani, vagy szerződtetünk egy technikust a dolby surround rendszer használatához

 • Projektorral és mikrofonnal rendelkezik

 • Nagyon világos és csendes, 7 nagy ablakkal

 • Szellőzővel felszerelt

 • A tér hátsó részében van egy külön terület a felszerelések és a catering számára.

"Pest" Kis workshop terem

Engedd meg, hogy stresszmentes és produktív tárgyalási élményt biztosítsunk, és a legvilágosabb termünkben fogadjuk rendezvényed.

Pest - Small Workshop room
 • Nagyon világos és csendes, nagy ablakkal.

"Grund" Nagy workshop terem

Akár békés helyet keresel a koncentrált tanuláshoz, akár barátságos környezetet a közös megbeszélésekhez, ez a terem harmonikus környezetet ígér, amely termelékenységre és kapcsolatteremtésre ösztönöz. Az épület csendes és tágas udvarára nyíló Grund  workshop termünk alkalmas csoportos foglalkozások, képzések és kisebb összejövetelek lebonyolítására.

12.000 phone
 • WiFi videokonferencia-rendszerrel felszerelt (75″-os okostévé, Logitech kompakt konferencia-rendszer).

 • Csendes, a belső udvarra néző 2 ablakkal, amelyek kávészünetekre és pihenésre is használhatók

"Buda" Kis tárgyalóterem

Garantáljuk a zökkenőmentes és eredményes tárgyalást, ha rendezvényét közepes méretű tárgyalónkban tartod meg.

Buda - Small meeting room

Big meeting rooms

Big meeting rooms

Big meeting rooms

Foglalj termet nálunk!

Ha sürgős foglalásra van szükséged (2 munkanapon belül), kérjük, vedd fel a kapcsolatot értékesítési vezetőnkkel, Robival a +36 30 201 6035 telefonszámon. Normál foglalás esetén a foglalási igény beérkezésétől számított 48 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot. Kérjük, várj visszaigazolásunkra a foglalás véglegesítéséhez.

Impact in your inbox!

Sign up for our free global membership perks, incredible opportunities and monthly inspiring updates!