A Visa elkötelezett a női vállalkozókat hátrányosan érintő egyenlőtlen akadályok felszámolásában.

Magyarországon a Visa a She’s Next program keretében öt nyertes női vállalkozást részesít egyenként kétmillió forintos támogatásban, valamint egyéves üzleti mentorálásban.


Magyarországon a Visa She’s Next támogatási programja az Impact Hub Budapest (Fenntartható Vállalkozásokért Alapítvány) közreműködésével valósul meg. Ezen az oldalon találja a pályázattal kapcsolatos összes hasznos információt és a jelentkezési lapot.


A jelentkezés lezárult, minden pályázót legkésőbb 2024. május 24-ig kiértesítünk. 

Feltételek

A pályázat benyújtásához az alábbi feltételeknek kell megfelelnie:

 1. A Pályázó a nevezés időpontjában nagykorú (elmúlt 18 éves).
 2. A Pályázó magyarországi lakóhellyel rendelkezik.
 3. A Pályázó vállalkozása a törvény által előírt vagy elismert jogi formák valamelyikének keretében működik. A Pályázó vállalkozási tevékenysége nem szünetelhet.
 4. Cégek esetén a Pályázó vállalkozásának legalább 51%-ban női tulajdonban kell lennie. Egyéni vállalkozás esetén az üzleti tevékenységet nőnek kell végeznie.
 5. A Pályázó vállalkozásának termékeket vagy szolgáltatásokat kell kínálnia, és legalább az előző üzleti évet pozitív eredménnyel kell zárnia.
 6. A Pályázó vállalkozásának 2022. január 1. előtt jogszerűen bejegyzettnek kell lennie.
 7. A Pályázó vállalkozásának jogszerű és meggyőző digitális jelenléttel kell rendelkeznie, mint például weboldal, online rendelési funkció vagy platform, közösségi média jelenlét, vagy képesnek kell lennie digitális fizetések fogadására.

 

További, a programmal kapcsolatos információkért olvassa el az Általános pályázati feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót!

Fontos információk

A jelentkezés lezárult, minden pályázót legkésőbb 2024. május 24-ig kiértesítünk. 

 1. A jelentkezési lap kitöltése kb. 30 percet vesz igénybe, a kitöltés adatvesztés nélkül megszakítható és 15 napon belül folytatható, amennyiben a jelentkezési lapot ugyanabban a böngészőben nyitja meg. Beküldés után már nem tud módosítani a jelentkezésen.
 2. A kitöltés megkezdése előtt nézze át a jelentkezési lap kérdéseit, majd gyűjtse össze a kitöltéshez szükséges adatokat.
 3. Nagyon fontos, hogy hogyan meséli el a történetét! Kérjük, pályázatában világosan, tömören és hatásosan mutassa be azt a problémát, piaci helyzetet, aminek megoldására vállalkozását alapította!
 1. A pályázat részeként javasoljuk, hogy készítsen egy rövid, lényegre törő 60-90 másodperces videót, amelyben elmeséli vállalkozása történetét, bemutatja a jövőképét, és azt, hogy mire használná fel a támogatást és a szakértő által biztosított mentorálást. A videófájlt nem kell csatolnia, egy linkkel tudja megosztani velünk, így érdemes előre elkészíteni azt és feltölteni Vimeo-ra, YouTube-ra, Google Drive-ra vagy egyéb platformra.
 2. Olvassa el az Általános pályázati feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót, mielőtt jelentkezik a támogatásra. Fontos, hogy megértse, mire pályáz, és megbizonyosodjon arról, hogy megfelel az egyes támogatási feltételeknek.

Q&A

 További információkért keresse fel az esemény Facebook oldalát!

Kapcsolat

Kérdés esetén írjon nekünk a sheisnext.hungary@impacthub.net email címre!

Impact in your inbox!

Sign up for our free global membership perks, incredible opportunities and monthly inspiring updates!