A Visa elkötelezett a női vállalkozókat hátrányosan érintő egyenlőtlen akadályok felszámolásában. Magyarországon a Visa a She’s Next program keretében öt nyertes női vállalkozást részesít egyenként kétmillió forintos támogatásban, valamint oktatásban, mentorálásban.

Magyarországon a Visa She’s Next támogatási programja az Impact Hub (Fenntartható Vállalkozásokért Alapítvány) közreműködésével valósul meg. Ezen az oldalon megtalálja a pályázattal kapcsolatos összes hasznos információt és a jelentkezési lapot.

Jelentkezés határideje: 2023. május 21. éjfél

A pályázat benyújtásához az alábbi feltételeknek kell megfelelnie:

 1. A Pályázó a nevezés időpontjában nagykorú (18 éves elmúlt),
 2. A Pályázó magyarországi lakóhellyel rendelkezik,
 3. A Pályázó vállalkozása a törvény által előírt vagy elismert jogi formák valamelyikének keretében működik. A Pályázó vállalkozási tevékenysége nem szünetelhet.
 4. Cégek esetén a Pályázó vállalkozásának legalább 51%-ban női tulajdonban kell lennie. Egyéni vállalkozás esetén az üzleti tevékenységet nőnek kell végeznie.
 5. A Pályázó vállalkozásának termékeket vagy szolgáltatásokat kell kínálnia, és legalább az előző üzleti évet pozitív eredménnyel kell zárnia.
 6. A Pályázó vállalkozásának 2021. január 1. előtt jogszerűen bejegyzettnek kell lennie.
 7. A Pályázó vállalkozásának jogszerű és meggyőző digitális jelenléttel kell rendelkeznie, mint például weboldal, online rendelési funkció vagy platform, közösségi média jelenlét, vagy képesnek kell lennie digitális fizetések fogadására.

További, a programmal kapcsolatos információkért olvassa el a Általános pályázati feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót!

 

Mielőtt kitölti a jelentkezést, ezt feltétlenül olvassa el:

 1. A pályázat kitöltése kb. 30 percet vesz igénybe, a kitöltés adatvesztés nélkül megszakítható és 15 napon belül folytatható, amennyiben ugyanabban a böngészőben nyitja meg. Beküldés után már nem tud módosítani a jelentkezésen. A kitöltés megkezdése előtt gyűjtse össze a vállalkozása utolsó két évére vonatkozó üzleti információkat, gondolja végig milyen kihívásokkal találkozik vállalkozói léte során és készítse el a bemutatkozó videóját (lásd 3. pont). Ezeken felül segíthet, ha előre összegyűjti a vállalkozásához tartozó digitális felületek linkjeit (pl. közösségi média, honlap, webáruház).
 2. Nagyon fontos, hogy hogyan meséli el a történetét! Kérjük, pályázatában írásban és videóban is mutassa be azt a problémát, piaci helyzetet, aminek megoldására vállalkozását alapította, a megoldást magát, és azt, hogy ön miért különösen alkalmas ennek megvalósítására. Győződjön meg róla, hogy a bemutatkozása világos, tömör és erőteljes!
 3. A pályázat részeként javasoljuk, hogy készítsen egy 60-90 másodperces videót, amelyben elmeséli vállalkozása történetét, és azt, hogy mire használná fel a támogatást és a szakértő által biztosított mentorálást. A videó legyen rövid, lényegretörő, és a felvételkor ügyeljen arra, hogy nyugodt környezetben legyen. A videófájlt nem kell csatolnia, egy linkkel tudja megosztani velünk, így érdemes előre elkészíteni azt és feltölteni Vimeo-ra, YouTube-ra, Google Drive-ra vagy egyéb platformra.
 4. Ahol csak módja nyílik rá a pályázati anyagban, mindenképpen tüntesse fel, hogyan használná fel vállalkozása fejlesztéséhez a pénzügyi támogatást és mentorálást.
 5. Olvassa el az Általános pályázati feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót, mielőtt jelentkezik a támogatásra.  Különösen fontos, hogy biztosan megértse, mire pályáz, és megbizonyosodjon arról, hogy megfelel az egyes támogatási feltételeknek.
  Vegyen részt az online Kérdezz-Felelek alkalmon április 26-án este 18 órakor, amikor a pályázattal kapcsolatos kérdésekre válaszolnak szakértőink. További információkért keresse fel az esemény Facebook oldalát!

Kapcsolat

Kérdés esetén írjon nekünk a [email protected] email címre!