A Capsule Projekt

A CAPSULE egy Erasmus+ projekt, amelyet az Impact Hub Bukarest, a Career Shift, az Impact Hub Zágráb és az Impact Hub Budapest szervez három európai uniós országban: Romániában, Horvátországban és Magyarországon. 

 

A CAPSULE célja, hogy előmozdítsa a fiatalok kezdeményezéseit a vállalkozások és társadalmi vállalkozások területén, különös tekintettel a társadalmi befogadás és a sokszínűség előmozdítására az oktatás, a képzés, az ifjúság és a sport területén, valamint a fiatalok foglalkoztathatóságának növelése érdekében.

A 18 hónapos (kb. másfél éves) projekt alatt a résztvevők 5 különböző online tanfolyamon vesznek részt a vállalkozói, kreatív és digitális készségek fejlesztése érdekében, miközben 3 gyakorló közösséghez csatlakoznak, és 3 inkubációs hétvége segítségével és coachok és mentorok támogatásával fejleszthetik vállalkozói vagy közösségi projektötletüket.

 

A CAPSULE projekt kapacitásépítő programjának célja az EU-ban élő fiatal nők felkészítése a változást előmozdító ötleteik megvalósítására és a lehetőségek kiaknázására, valamint az előttük álló képzelt akadályok és a kudarctól való félelem leküzdésének segítése.

 

A jelentkezés lezárult.

Kinek szól?

A program olyan 18-28 év közötti fiatal nőket céloz meg, akiket érdekel a vállalkozásfejlesztés és szakmai karrierjük elején vannak, de azok is jelentkezhetnek, akik már dolgoznak egy üzleti ötleten, vagy már elindítottak egy vállalkozói kezdeményezést.

 

A programban az alábbi jelentkezőket keresi:

 • fiatal anyákat, akik saját vállalkozást szeretnének indítani
 • a program partnerországaiban élő, hátrányos helyzetű fiatal nőket, például migránsokat, menekülteket vagy kitelepítetteket
 • minden olyan fiatal nőt az Európai Unióban, aki vállalkozóvá szeretne válni, de nem tudja, hol kezdje el

A program 18 hónapig tart, a 3 partnerországból 105 résztvevővel dolgozunk. Magyarországon 35 pályázóval dolgozunk.

A tevékenységek menetrendje

2024. február – december : 8 (helyi) közösségi találkozó 

2024. február – október: 5 (nemzetközi) ötletgazdák rendezvénye (mastermind)

2024. április 8-12.: Nemzetközi Bootcamp Bukarestben.

Közösségi találkozók (CoPs)

 

  1. február 15.
  1. március 21.
  1. április 18.
  1. május 16.
  1. június 13.
  1. szeptember 12.
  1. október 10.

Mastermind alkalmak

 

  1. február 27.
  1. április 30.
  1. június 25.
  1. augusztus 27.
  1. október 29.

Q&A

Vegyen részt az online Kérdezz-Felelek alkalmon április 16-án kedden, 17 órakor, amikor a pályázattal kapcsolatos kérdésekre válaszolnak szakértőink. További információkért keresse fel az esemény Facebook oldalát!

Contact

Write us to ask further info to budapest@impacthub.net email address!

Impact in your inbox!

Sign up for our free global membership perks, incredible opportunities and monthly inspiring updates!