Abszolút. A szokásos nyitvatartási időnk alatt (hétköznapokon 9 és 18 óra között) bármikor beugorhatsz hozzánk. Ha szeretnéd jelezni, hogy meglátogatsz minket, írj nekünk egy e-mailt, vagy vegyél részt egy rendezvényen (sok rendezvény nem tagok számára is nyitott). Nem számít, mikor jössz szívesen körbevezetünk és válaszolunk minden kérdésedre.

Tekintsd meg tagsági csomagjainkat, válaszd ki az igényeidnek leginkább megfelelőt, majd töltsd ki a regisztrációs űrlapunkat. Készen állsz? Klassz! Jöhetsz a Hubba, ahol az egyik közösségi házigazda körbevezet a térben. Ők segítenek majd eligazodni és csatlakozni a közösséghez. Ha kérdésed van, írj a budapest@impacthub.net címre.

A hasonlóan gondolkodó emberek sokszínű közösségének kialakítása az egyik fő prioritásunk, és az egyik oka annak, hogy tagjaink élvezik az Impact Hub-élményt. Ez azt jelenti, hogy időnként előfordulhat, hogy várólistát alkalmazunk bizonyos helyzetekben.

Persze – lefoglalhatod valamelyik helyiségünket meetingedhez vagy rendezvényedhez. Termeink napközben és este (22 óráig), valamint hétvégén is rendelkezésre állnak. Akár online foglalsz, akár a budapest@impacthub.net címre írsz pár sort, operációs vezetőnk felveszi Veled a kapcsolatot a részletekkel kapcsolatban.

Ha csak rövid időre látogatsz el Budapestre, vagy csak nem tudsz hosszabb időre csatlakozni az Impact Hub közösségéhez, akkor is eljöhetsz egy napra megtapasztalni a Hublife-ot, ha látogató jegyet vásárolsz (7240 Ft, ÁFÁ-val együtt), vagy 48 órával a várható nap előtt regisztrálsz az ingyenes félnapos próbanapunkra.

Az Impact Hub Budapest a közösségről és az együttműködésről szól. Küldetésünk, hogy otthont adjunk egy sokszínű közösségnek, amely támogatja a pozitív társadalmi változást.

Ezt szem előtt tartva építettünk egy inspiráló otthont személyes és szakmai kapcsolatainak. Tagjaink értékorientált vállalkozók, intrapreneurok, aktivisták, kreatívok, befektetők, szabadúszók és mentorok, akik együtt dolgoznak, és egy sokszínű és élénk közösséget alkotnak. Emellett szakmai programokat és képzéseket szervezünk, hogy felhívjuk a figyelmet a társadalmi kihívásokra és megoldjuk azokat, valamint hogy megosszuk tagjainkkal a know-how-t, az eszközöket és a hálózat erejét, hogy megvalósíthassák törekvéseiket. Valamint néhány közösségi eseményt, például Sexy Salad közösségi ebédeket, társasjáték-esteket, moziesteket és borkóstolós esteket a kapcsolatépítés és a szórakozás jegyében.

Mi vagyunk a világ legnagyobb pozitív változást támogató és előmozdító közössége. A globális hálózatunk ma már 5 kontinens több mint 60 országában van jelen, 100-nál is több helyszínen. Kapcsolatban állunk a helyi startup közösségekkel, hogy ösztönözzük az innovatív megoldásokat. Az Impact Hub a mérhető társadalmi hatásért épít közösséget.

Ha az Impact Hub Budapest tagja vagy, az azt jelenti, hogy a világ összes Impact Hubjának tagja vagy, és akár meg is látogathatod őket. Hogyan? Az Impact Hub Budapest tagjaként kapsz egy Impact Hub Passportot, amely évente egyszer 3 ingyenes munkanapot biztosít bármelyik Impact Hubban (természetesen a szabad helyek függvényében). A részletekről érdeklődj a helyi Impact Hubban.

l.

Csapatunk látja át a tagok munkaidejének és a tér kihasználásának mértékét. Garantáljuk, hogy a munka- és tárgyalóterek rmindig a rendelkezésedre álljanak. Ne feledd, hogy egyes tagok a csendes reggeli órákban szeretnek dolgozni, míg mások a nyüzsgő napszakokat kedvelik. A tagok maguk osztják be a munkaidejüket, de mi gondoskodunk arról, hogy még egy forgalmas napon is legyen hely a számodra. gravitate toward busier times. Members, to some degree, self manage the use of their hours, but we’ll make sure to provide a spot for you even during a busy day.

A teret az együttműködés jegyében terveztük úgy, hogy használhasd a közösségi forrásokat, találkozókat és rendezvényeket szervezhess, egyéni foglalkozásokat tarthass, vagy nyugodtan dolgozhass egyedül. A tér folyamatos alakítása során mindig szívesen fogadjuk az ötleteidet arra vonatkozóan, hogyan válhatnál nálunk még hatékonyabbá.

Rövid válaszunk: többnyire nem. Asztalainkat érkezési sorrendben foglalják el a tagjaink. Fix íróasztalok csak Unlimited tagok számára állnak rendelkezésre havi 13 500 forint extra díjért. Ha megbeszélést vagy workshopot szeretnél tartani, tagként hozzáférsz egy online platformhoz, amelyen ellenőrizheted a szabad helyiségeket, és lefoglalhatsz egy termet.

Igen! Az IHB operatív csapatából szinte mindenkinek van kutyája, ezért fontos számunkra, hogy kutyabarát munkahely legyünk. A kutyusokat szívesen látjuk, amennyiben rendelkeznek oltásokkal, jól viselkednek és jól tűrik a társasági tereket.

Küldj e-mailt a incorpora.budapest@impacthub.net címre, vagy látogass el hozzánk kedd délutánonként. 

Impact in your inbox!

Sign up for our free global membership perks, incredible opportunities and monthly inspiring updates!