Rólunk

Az Impact Hub Budapest otthont ad egy sokszínű közösségnek, és inkubációs programokkal, közösségi iroda tagsággal és rendezvényekkel támogatja a pozitív társadalmi változást.

Impact Hub Hálózat

Az Impact Hub olyan együttműködő közösségi terek, vállalkozói csoportok és kapacitásépítő programok globális hálózata, amelyek inspirálják, összekötik és lehetővé teszik a társadalmi hatást. Úttörők vagyunk egy olyan igazságos és fenntartható világban, ahol az üzlet és a profit az emberek és a bolygó szolgálatában áll.

 

Jelenleg 5 kontinensen 110+ Impact Hub működik, több mint 17 000 taggal.

Az Impact Hub Budapest története

Ferenciek tere (2016-2021)

Helyi történetünk 2014-ben kezdődött, amikor egy szenvedélyes amerikai zöldépítési szakértő Budapestre költözött, és keresett egy Impact Hubot, ahol dolgozhat, és talált 5 magyar társalapítót, akik különböző háttérrel rendelkeztek, például pénzügyi, mérnöki és ingatlanszakmából. Így alakult meg végül 2015-ben a 6 fős alapító csapatunk, és egész évben azon dolgoztunk, hogy megszerezzük a globális engedélyt és megtaláljuk az ideális helyet. 2016 márciusában megnyitottuk az Impact Hub Budapestet 600 négyzetméteren egy ikonikus és történelmi belvárosi épületben, a Ferenciek terén, ahol 2021-ig működött.

Wesselényi utca (2022- )

2022-ben, a Covid-19 járvány és egy rövid zárva tartás után a Wesselényi utca 17-ben találtuk meg új otthonunkat. Budapest belvárosában, ahol a Milestone Intézettel (link a milestone honlapjára) együttműködve megnyitottuk vadonatúj helyiségünket közvetlenül az utcafronton. És 2023-ban a társalapító csapat is megújult és 3 fős csapattá vált, akik egyesítik erőiket, hogy bővülő csapatunkkal együtt építsenek egy jobb világot.

 

Az eredetileg 1905-ben a Suszterek Városi Kereskedelmi Szindikátusának székházaként épült, Kopeczek György által tervezett történelmi épület ma már műemlék. Az első emeleti, több mint 200 m²-es csarnok szecessziós díszítéssel és Róth Miksa ólomüveg ablakokkal rendelkezik. Mozaikdíszekkel, vasszerkezetekkel és kovácsoltvas zászlórudakkal díszítve Erzsébetváros egyik legszebb középülete.

A jelenlegi terünk

Újonnan kialakított helyiségünkben egy barátságos földszintet fedezhet fel, amely tágas közösségi- és rendezvényterületet kínál, amely tökéletes az előadások optimalizálásához és rendezvények lebonyolításához. Emellett egy hangulatos társalgót és konyhai területet is biztosítunk, amely ideális a revitalizáló szünetekhez.

 

Huppanj bele a kényelmes székeinkbe és kanapéinkba, vagy használd igényeidnek megfelelően változatos workshop- és tárgyalótermeinket. Látogass fel a harmadik emeletre is, ahol a nyugalom és a termelékenység találkozik csendes és hívogató közösségi terünkben. Itt egy teraszt is találsz, amely tökéletes teret biztosít az inspiráció és a kreativitás kibontakozásához.

Víziónk

Mindig azt mondjuk, hogy 3 módon dolgozunk azon, hogy a világot jobbá tegyük!

 

  1. Inspiráló és modern közösségi- és rendezvényterek létrehozása és kínálata Budapest belvárosában, történelmi környezetben. A coworking asztalok és ergonomikus székek mellett rendezvénytereket kínálunk olyan képzésekhez, workshopokhoz és találkozókhoz, amelyek középpontjában a társadalmi vagy környezeti értékek állnak. Tekintsd meg tagságunkat vagy béreld ki a terünket!
  2. A falak azonban csak üres tereket tartalmaznának a megfelelő emberek nélkül: ezért építjük a hasonlóan gondolkodó vállalkozók, szabadúszók és changemakerek sokszínű és élénk közösségét. Nézze meg Impact történeteinket és eseményeinket!
  3. Különböző programjainkkal és képzéseinkkel az a célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a társadalmi problémákra, és ne csak inspiráljuk az embereket azok megoldására, hanem eszközöket, támogatást és üzleti hálózatot is adjunk nekik a sikerhez. Tekintse meg inkubációs programjainkat!

    Most, hogy ismered a történetünket, már csak egy kérdés maradt: Hogyan segíthetünk Neked? 🙂

Kind words from our peers

Clement

“I have been working from Impact Hub for 4 months now. I was looking for a tidy place with cool people to connect with.

The building is beautiful, you can work from the terrasse on sunny days, the big open space is clean and quiet, the staff is lovely, they often organise community events, and the other coworkers are usually young, international and open for a chat. The icing on the cake: they are quite commited to social impact activities!”
Clément

Pam

“This co-working space nails productivity! I stayed here for over three months and believe that the comfy ergonomic chairs and the quiet zone are a perfect combo for focused work. My most productive days are spent right here. The space felt like a second home!”
Pam

Michael-pic

“I’ve been staying in Budapest for 2 months and was looking for a coworking space where I could work but also make new connections and meet people. All of this IHB offers. I had a great time here! On top of that, I like the beauty of the old building especially the third floor office where there is a big balcony and the sun is shining through the large windows during the day.”
Michael (Germany)

Sabrina

“I can’t say enough good things about my experience at Impact Hub Budapest! As a digital nomad I have been to many co-working spaces and this is one of the best. The modern and stylish atmosphere creates the perfect work environment and the team is incredibly helpful and super welcoming.”
Sabrina

Impact in your inbox!

Sign up for our free global membership perks, incredible opportunities and monthly inspiring updates!