Impact Történetek

Capsule Projekt 

 

A CAPSULE projekt, egy három uniós országot – Romániát, Horvátországot és Magyarországot – átfogó Erasmus+ kezdeményezés, amely a fiatal női vállalkozók megerősítése terén nagy hatást ért el. Átfogó e-tanfolyamokkal, dinamikus gyakorlati lehetőségekkel és gyakorlati inkubációs hétvégékkel a program átalakítja a résztvevők életét, és olyan készségekkel és támogatással ruházza fel őket, amelyek szükségesek a vállalkozói életben való boldoguláshoz.

Fiatal női vállalkozók támogatása: Egy transzformatív tapasztalat

A CAPSULE projekt, egy három uniós országot – Romániát, Horvátországot és Magyarországot – átfogó Erasmus+ kezdeményezés, amely a fiatal női vállalkozók megerősítése terén nagy hatást ért el. Átfogó e-tanfolyamokkal, dinamikus gyakorlati lehetőségekkel és gyakorlati inkubációs hétvégékkel a program átalakítja a résztvevők életét, és olyan készségekkel és támogatással ruházza fel őket, amelyek szükségesek a vállalkozói életben való boldoguláshoz.

 

Egy transzformatív tapasztalat:

Milena számára, fiatal nőként, aki a vállalkozói pályán egy új országban próbál eligazodni, a CAPSULE projekt nem kevesebbet jelentett, mint átalakulást. Tanulmányai befejeztével új környezetben találta magát, útmutatást és lehetőségeket keresve. A program strukturált keretet biztosított számára vállalkozói, kreatív és digitális készségeinek fejlesztéséhez, miközben közösségi projektötleteit is táplálta.

 

Holisztikus kapacitásépítés:

A CAPSULE projektet az különbözteti meg a többitől, hogy nem csak a technikai készségek, hanem a fiatal vállalkozók – különösen a nők – által gyakran tapasztalt akadályok kezelése mellett is elkötelezett. A korlátozó hiedelmek és a kudarctól való félelem leküzdésével a program holisztikus kapacitásépítő programmá válik. Képessé teszi a feltörekvő vállalkozókat arra, hogy kibontakoztassák a bennük rejlő lehetőségeket, és a közösségükben a változás előmozdítóiként pozícionálja őket.

 

A sokszínűség és befogadás támogatása:

Huong, egy harmadik országból származó nő, aki arról álmodik, hogy saját vállalkozást indít Magyarországon, a CAPSULE programon keresztül hatalmas támogatásra talált. A kezdeményezés nemcsak gyakorlati útmutatást nyújtott neki, hanem egy támogató közösséget is létrehozott, ahol ösztönzik a tudásmegosztást és egymás felkarolását. A társadalmi befogadásra és a sokszínűségre való összpontosítás a vállalkozói életben mélyen rezonált Huongra és a többi résztvevőre, és erős alapot teremtett vállalkozói útjukhoz.

 

Inkubációs hétvége: A növekedés és az inspiráció betetőzése:

A CAPSULE-projekt résztvevői számára az inkubációs hétvége jelentős mérföldkövet jelentett. Ez volt az elmélkedés, az ünneplés és a jövőre vonatkozó tervezés ideje. Az elkötelezett coachok és mentorok gyakorlati tevékenységeken keresztül vezették a résztvevőket, elősegítve az együttműködés és a tanulás légkörét. A hétvége a fejlődésük csúcspontjaként szolgált, és arra ösztönözte őket, hogy elfogadják újonnan szerzett készségeiket, tudásukat és céljaikat.

 

Erőteljesen és céltudatosan előre tekintve:

Ahogy a résztvevők búcsút vesznek a hétvégétől, felbecsülhetetlen értékű tapasztalatokat és újonnan szerzett önbizalmat visznek magukkal. Fel vannak szerelve a vállalkozói útjuk megkezdéséhez szükséges alapvető eszközökkel, készen arra, hogy jelentős hatást gyakoroljanak saját területükön. A CAPSULE projekt nem csak készségekkel látta el őket, hanem olyan elszántságot és rugalmasságot is beléjük nevelt, amely továbbra is sikerük motorja lesz.

 

A CAPSULE projekt ragyogó példája annak, hogy a vállalkozói programok hogyan adhatnak erőt a fiatal nőknek, és hogyan biztosíthatják számukra a boldoguláshoz szükséges eszközöket, támogatást és közösséget. Az akadályok leküzdésével és a befogadás kultúrájának előmozdításával a program megnyitja az utat a változtatók új generációja előtt. Mivel a hétvége a növekedés és az inspiráció katalizátoraként szolgált, a résztvevők most már készen állnak arra, hogy lendületesen és céltudatosan navigáljanak a vállalkozói pályán, nyomot hagyva maguk után és maradandó hatást gyakorolva. A CAPSULE projekt nem csupán egy program; ez egy átalakító utazás, amely felszabadítja a fiatal női vállalkozókban rejlő lehetőségeket.

Társadalmi hatás egyenesen a postaládádba!

Iratkozz fel, és értesülj közösségi eseményeinkről, hihetetlen lehetőségekről és inspiráló hírekről!

* indicates required

Impact Hub Budapest will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing. Please let us know if you would like to hear from us.

You can change your mind at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any email you receive from us, or by contacting us at budapest@impacthub.net. We will treat your information with respect. For more information about our privacy practices please visit our website. By clicking below, you agree that we may process your information in accordance with these terms.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Intuit Mailchimp

Impact in your inbox!

Sign up for our free global membership perks, incredible opportunities and monthly inspiring updates!