Csapatunk

Bedő Bea

Társalapító és ügyvezető

Bea az Impact Hub Budapest társalapítója, "change-maker", angyalbefektető, mentor és tréner. Csapatokat, projekteket támogat üzleti modellezésben, pénzügyi tervezésben és üzletfejlesztésben. A kontrolling és a könyvvizsgálat területén pénzügyi vezetőként szerzett 21 év tapasztalatát osztja meg fiatal vállalkozókkal. Ő a Magyar Társadalmi Hatás Díj ifjúsági program magyarországi "nagykövete", melynek célja eljuttatni a fiatalokat az ötletgenerálástól a vállalkozás megvalósításáig.

Viktória Sőregi

Társalapító és Programvezető

Az Incorpora Program projektkoordinátora. A SEED Alapítványnál és a NESsT Hungary-nél trénerként és üzleti mentorként is dolgozott. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a következő területeken: vállalkozásfejlesztés és képzés, projektmenedzsment és vállalkozói mentorálás. Elsősorban a hátrányos helyzetű fiatalok és nők csoportjait támogatja.

Csóka Fanni

Társalapító, Program Menedzser és AREP

Fanni az Impact Hub Budapest társalapítója és projektmenedzsere, nemzetközi kapcsolatok, diplomácia és migráció terén szerzett tapasztalattal. Szakértelmet szerzett a projekttervezés és -megvalósítás terén, támogatta a pályázati pályázatokat, tapasztalatot szerzett a menekültekkel és a rászoruló török nőkkel való munkában, helyszíni tevékenységeket irányított és PSS támogatást nyújtott. Az Impact Hub Budapest AREP-je, jelenleg a globális kapcsolatokért, a márkáért, az értékesítésért és számos programért felelős.

Vörös Éva

Program Menedzser

Éva 2021-ben csatlakozott az Impact Hub Budapesthez, mint a Social Impact Award magyarországi koordinátora. Felelős a SIA program felügyeletéért, fejlesztéséért és javításáért Magyarországon. Emellett aktív tagja az IH Budapest csapatának, és támogatja a folyamatban lévő tevékenységeket, projekteket és rendezvényeket. Széles körű nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a civil szervezetek irányítása és a társadalmi kérdések kezelése terén.

Tóth Laura

Program Menedzser

Laura az Impact Hub Budapest programmenedzsere. Több mint 10 éves tapasztalata van vállalkozókkal való közös munkában. Induló vállalkozásoknál az üzleti tervezési folyamatokban, később pedig az üzleti teljesítmény és a társadalmi hatás növelésében támogatja a vállalkozókat, jelenleg az Academy for Women Entrepreneurs programunkért felelős.

Papp Robi

Operatív vezető

Robi 2024 januárjában csatlakozott az Impact Hub Budapesthez, Operations manager pozícióba az iroda zavartalan működéséért a rendezvényeket és projekteket támogató háttér megteremtéséért felel. Széles körű tapasztalattal rendelkezik, 10 évig dolgozott projektmenedzserként. Jelenleg második mérnöki diplomáját szerzi, mint környezetmérnök. Érdeklődési körében van a környezetvédelem és a közösségek építése.

Dezső Klaudia

Kommunikáció és marketing koordinátor

Klaudia az Impact Hub Budapest kommunikációs és marketing koordinátora. Egyetemi tanulmányait turizmus és vendéglátás szakon végezte, de érdeklődése hamar a közösségi média felé fordult. A multikulturális környezetben szerzett tapasztalatai segítettek neki abban, hogy szélesebb perspektívát kapjon a kreatív tartalomkészítés terén.

Impact in your inbox!

Sign up for our free global membership perks, incredible opportunities and monthly inspiring updates!