Vállalkozz okosan, építsd fel vállalkozásod – segítünk benne

 

Van egy jó ötleted, vagy egy, már működő vállalkozásod?

Tudni szeretnéd, hogy mi kell ahhoz, hogy felkészülten vállalkozz?

Fejlődni és növekedni szeretnél, de tőkére, pénzre, kapcsolatokra van szükséged? Szeretnéd megtanulni, hogy hogyan “add el” az ötleted, a szolgáltatásod, a terméked olyan formában, hogy az egy befektető számára is érdekes legyen?

Kétségek gyötörnek, hogy mennyire vagy növekedésre érett vállalkozó, hogyan találj magadnak társakat, hogyan növekedj, vagy hogy mikor kerülj kapcsolatba befektetővel?

Az Impact Hub Budapest otthont nyújt egy sokszínű közösségnek és támogatja a pozitív társadalmi változást. Közösségi irodánk 2016-ban nyitott Budapest szívében, ráadásul tagjai vagyunk egy nemzetközi hálózatnak – a bolygón 5 földrészen és több mint 100 városban található Impact Hub.

De mi is az Impact Hub? Egy inspiráló hely, ahol fiatalok, startupok, vállalkozók közös térben tudnak dolgozni a projektjeiken, vállalkozásukon a kialakított infrastruktúrának köszönhetően. Tagjaink aktív közösséget alkotnak, illetve fogékonyak a társadalmi problémák megoldására és a fenntarthatóságra. Arra törekszünk, hogy munkánkkal minél több társadalmi vállalkozást támogassunk.

Miben segít neked az Incorpora?

 

Képzéseket tartunk az ötlet megfoganásától a vállalkozás megalapításáig, illetve mentorálunk is térítésmentesen. Mindezért cserébe neked csupán egy, az adatkezelésre vonatkozó adatlapot kell kitöltened. Amennyiben vállalkozó vagy, akkor a regisztráció egy másolatát kérjük részedről.

 

A vállalkozásfejlesztési képzéseken az alábbi területek kidolgozását végezzük:

 

Üzleti Modell Vászon (BMC) elkészítése

Nem elég, ha a vállalkozásod alapjai a te fejedben megvannak, ezt meg is kell fogalmazni, és le is kell írni, hogy később hitelesen képviselhesd céged értékeit. A Business Model Canvas (Üzleti Modell Vászon) elkészítése során meghatározod és papírra veted vállalkozásod stratégiai alapjait.

 

Vevők és a piaci szegmens meghatározása

Ki(k) a célcsoportod? Ők mire vágynak, mik a félelmeik? Ismered a szokásaikat? Milyen kommunikáció az, aminek nem tudnak majd ellenállni?

 

Értékajánlat és a szolgáltatás meghatározása

Egyértelmű, hogy mit ajánl a vállalkozásod? Meg tudod fogalmazni két rövid mondatban? Ez a két mondat meg is győzné a befektetőket? Ha velünk fogalmazod meg, akkor biztosan!

 

Pénzügyi tervezés

Sok vállalkozás bukik el azon, hogy nincs jó pénzügyi terve… és még több alkalommal esnek el emiatt több milliós befektetéstől. Te ne ess ebbe a hibába!

 

Üzleti modell, értékesítési alapok, árazás

A jó árazás az értékesítés egyik kulcsa. Ha a befektető látja, hogy reálisan látod a piacodat, nem lesz kérdés, hogy befektet-e a vállalkozásodba!

 

Pitching és befektetői találkozóra felkészítés

Nehezedre esik, hogy hogyan ismertesd az ötletedet 2-5 percben? Szimulációkkal és próba prezentációkkal segítünk, hogy az éles pitch idején a legjobb formádat nyújthasd. Mindemellett felkészítünk a befektetői találkozókra is.

 

Adminisztratív támogatás

Segítünk egyéni vállalkozásod vagy céged létrehozásában Ügyfélkapun keresztül. Segítünk abban is, hogy megtaláld a számodra legkedvezőbb adózási formát. Ezenfelül ha szükséged van rá, számviteli és egyéb adózási támogatást is nyújtunk a kezdetekkor.

Felkeltettük az érdeklődésedet? Nem kerül pénzbe, csak elhatározásba és időbefektetésbe részedről. Mit kell tenned? Kapcsolódj be a programba és ha beindul a vállalkozásod, akkor oszd meg a regisztrációs dokumentumodat velünk.

 

Jelentkezz a képzésekre az budapest@impacthub.net e-mail-címen!

 

Várunk szeretettel!