Szeretsz összekötni másokat és kapcsolatot építeni? Szeretnél egy olyan közösséghez tartozni, amely tesz is a változásért?

 

Legyél diák, kezdő vállalkozó vagy olyas valaki, akit tenni szeretnél a jövő, ajtónk mindig nyitva áll az önkéntesek előtt. Csatlakozz az Impact Hub Budapest csapatához mint Community Host és tanulj a társadalmi vállalkozásokról Budapest társadalmilag leghatásosabb közösségi irodájában.

 

Kik vagyunk mi?

Az Impact Hub Budapest (IHB) otthont ad egy sokszínű közösség számára és segíti a pozitív társadalmi változást. Mindezt úgy valósítjuk meg, hogy egy stílusos közösségi irodát üzemeltetetünk, menő rendezvényhelyszínt biztosítunk megbeszélések és képzések számára, valamint ápolgatunk egy remek közösséget.

Küldetésünk, hogy mindenki, aki betér hozzánk – legyen szó tagról vagy látogatóról –, otthon érezze magát. Mindebben a Community Hostok nagyon fontos szerepet játszanak. Olyan motivált jelentkezőket várunk hostjaink közé, akik szociálisak és érdeklődnek a társadalmi innováció iránt. Tölts nálunk legalább három hónapot, biztos nem bánod meg.

 

AZ ALKU

 

Heti 10 (2 műszakban), amely során megtöltöd a teret élettel és energiával, mindemellett még arra is ügyelsz, hogy tiszta maradjon. Üdvözlöd a betérő embereket és segítesz nekik eligazodni a Hub zsongásában.

 

A hostok feladatai:

– Member & Community Management (tagok összekötése, problémamegoldás és a közösséget érintő projektek segítése)

– Reception, welcome & info-point (tértúra, tagok és látogatók köszöntése, Hub-telefon kezelése és a postaláda ellenőrzése)

– Event Support (a termek berendezése megbeszélésekre és rendezvényekre, valamint a catering szemmel tartása)

– Space Management (Hub nyitása és zárása, kávéfőzés, rendrakás és ügyeletes szuperhősködés)

 

Mit kapsz tőlünk cserébe?

– korlátlan IHB-tagság minden előnyével együtt

– globális tagság

– potenciális mentorálás

– kollaborációs és networking lehetőségek házon belül

– közösségi események és workshopok

– projektekben való részvételi lehetőség (pl. tér dekoráció, marketing, rendezvényszervezés)

– havi host team building

 

Kiket keresünk?

Olyan embereket, akik szeretnek segíteni másoknak, nyitottak, proaktívak és empatikusak. Fontos, hogy jó házigazda legyél, aki hajlandó időt és energiát fordítani arra, hogy magadat és a közösséget is fejleszd. És reméljük, hogy szereted a piszkos munkát és némi fizikai munka se zavar.

Ragadd meg a lehetőséget és válj ténylegesen a közösség tagjává. Jól fogod érezni magadat, ha megmozgat a társadalmi innováció és vállalkozások, valamint a fenntarthatóság. Legyen bármilyen ötleted, mindig meghallgatunk! 

 

LÁZBA HOZTUNK?

Pompás! Töltsd ki ezt a rövid jelentkezési lapot. Várjuk a jelentkezésedet!