Social Impact Award 2020 – Online Award Ceremony
- budapest

📣👉 Sziasztok! Gratulálunk minden Social Impact Award 2020 résztvevőnek! Szuper volt veletek a szerdai, online díjátadón. Nagyon jók voltak a pitchek, büszkék vagyunk rátok, hogy ebben a különleges helyzetben is jól helytálltatok! Köszönjük a mentorok a zsűri és a versenyzők munkáját az elmúlt hónapokban.
🎉 Nagyon nagy gratuláció a nyerteseknek: METAMORF company , Zöldikék – Zöldüljünk együtt , Elderlily ! 👏

Ha szerdán nem tudtatok minket követni, nézzétek meg felvételről! 😊🤓 (ITT a blogposztban, vagy az Impact Hub Budapest Facebook oldalon! )Ha szerdán nem tudtatok minket követni, nézzétek meg felvételről! 😊🤓 (ITT a blogposztban, vagy az Impact Hub Budapest Facebook oldalon! )

📣👉 Hi! Congratulations to all the Social Impact Award 2020 participants! The online awards ceremony was such a blast with you guys on Wednesday evening. The pitches were great and we are proud of all of you for a job well done in light of current circumstances! We also thank the mentors, the jury and the contestants for their awesome work over the past few months.
🎉 Congratulations to the winners: METAMORF company, Zöldikék – Zöldüljünk együtt , Elderlily 👏

If you couldn’t follow us on Wednesday, check out the recording! 😊🤓 (HERE embedded to this blogpost, or at the Impact hub Budapesfacebook profile)