Az Impact Hub Budapest otthont nyújt egy sokszínű közösségnek, amely támogatja a pozitív társadalmi változást. Hiszünk abban, hogy egy fenntarthatóbb világ kreatív, együttérző és együttműködő emberek összefogásán és közös munkáján alapszik.

A Budapest szívében található gyönyörű, századfordulós épületünk minden szakmai igényedet kielégíti a nagy közösségi irodarész, a különálló irodák, a rendezvény- és tárgyalótermek és az egyéb infrastruktúra révén. Ezenfelül számos inspiráló eseményt szervezünk, amelyekkel tanítjuk és összehozzuk tagjainkat, illetve a helyi közösségünket.

Az Impact Hub Budapest része egy globális hálózatnak, amely helyi szinten kapcsolódó kis közösségekből áll. Ezek a közösségek mind azon dolgoznak, hogy kézzelfogható megoldásokkal rukkoljanak elő a világ legégetőbb problémáira. Olyan emberekről van szó, akik más szemmel nézik a világot és megvan bennük a vállalkozói szenvedély ahhoz, hogy VALÓDI hatást érjenek el.

Víziónk

Az az álmunk, hogy a helyi közösség segítségével megtaláljuk a megfelelő válaszokat a jelenkor legnagyobb kihívásaira az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljainak keretrendszerét szem előtt tartva.