Kicsi Pakk!
- budapest
Kicsi Pakk!
Kicsi Pakk!
🎁🧸🎈🎉
(English below)
Legyen a Te céged is KicsiPakk adományozó, és készítsetek közösen célzott csomagokat az állami gondozott gyerekeknek! Az Impact Hub egyik legkedvesebb karácsonyi hagyományát, a Kicsi Pakkot, idén is folytatjuk. Immár 4 éve, hogy az év végi ünnepek alatt egy pilisi gyermekotthon lakóinak viszünk a kívánságuk szerinti karácsonyi ajándékot.
A Kicsi Pakk kezdeményezésről
A Kicsi Pakk, a MagNet Bank által életre hívott egy céges mozgalom, amelynek célja, hogy az állami gondoskodásban élő gyerekek azt bonthassák ki a fa alatt, amire leginkább vágynak.
A Kicsi Pakkhoz csatlakozó cégek vállalják, hogy munkavállalóik körében megszervezik és összefogják a kollégáik egyéni felajánlásait, akik egy listából kiválasztják és elkészítik egy-egy gyermek ajándékát.
A Kicsi Pakk egy Open Source rendszerben működő, jól skálázható adományozási forma. Keresd az adományozási útmutatónkat az oldalon, hogy Te is könnyedén meg tudd szervezni, vagy ha kérdésed van, írj nekünk.
2017-ben, rögtön az első évben, 70 vállalkozás csatlakozott a mozgalomhoz, amellyel 1.850 gyermek karácsonyi kívánsága teljesült.
Ha csatlakozni szeretnél, írj nekünk a [email protected]. e-mail címre, és minden kérdésedre válaszolunk!
Kicsi Pakk! (Samll Pack)
🎁🧸🎈🎉
Join Kicsi Pakk with your company or NGO, and give a present to a child in foster care. One of Impact Hub’s favorite Christmas traditions is Kicsi Pakk (Small Pack), which will continue this year as well. For 4 years now, we have been organizing and also buying some of the desired Christmas gifts for the residents of a Pilis orphanage. We are happy that you join hands with us to bring magic to 125 kids’ Christmas.
About Kicsi Pakk (Small Pack)
The Kicsi Pakk (Small Pack) is a corporate social responsibility movement, that was created by MagNet Bank that aims to allow children in the foster care system to get their presents under the Christmas Tree. Companies and NGOs joining Kicsi Pakk take up the responsibility to organize and collect the individual offerings of their colleagues and their employees, who volunteer to buy a gift for a child from the list.
The Small Pack is a well-scalable form of donation that works in an open-source system. In the first year, in 2017, already 70 businesses joined the movement, fulfilling the Christmas wishes of 1,850 children.
If you want to join or have any questions, write to us at [email protected].