Gyere az Impact Hub Budapest coworking irodába akár fél áron!
- budapest

Hisszük, hogy a COVID-19/koronavírus előidézte egymásrautaltságból akár valami jót is kihozhatunk, együtt találhatunk megoldást égető kérdésekre. A közösség ereje az együtt gondolkodás most igazán fontos. 

 

Az Impact Hub Budapest: 

Az Impact Hub egy nemzetközi hálózat, melynek a világ közel 100 nagyvárosában található közösségi irodái katalizátorok, ernyőszervezetek azoknak, akiket foglalkoztatnak a társadalmi, környezeti problémákra adható megoldások – üzleti, vagy egyéni szinten.

Olyan kezdeményezésekkel és vállalkozásokkal foglalkozunk, amik a profit mellett egyéb maradandó értékeket is teremtenek, és elősegítik a társadalom fejlődését.

Az Impact Hub hálózat saját fejlesztésű közösségi oldala a ‘Community App’ pedig minden tagunknak lehetővé teszi, hogy közel 100 világvárosban, 16 000 fős szakmai közösséget találjon online és offline egyaránt.

20 óra / 40 óra / 80 óra / korlátlan tagságok és kedvezmények:

Az Impact Hub Budapest irodában többféle közösségi iroda használati tagságot lehet nálunk vásárolni (20 óra / 40 óra / 80 óra / korlátlan), most azonban több kedvezményt ajánlunk ezekből.

20 ÓRÁS TAGSÁG – 20%
40 ÓRÁS TAGSÁG – 50%
80 ÓRÁS TAGSÁG – 50%
‘UNLIMITED’ TAGSÁG – 50% 

A 20 óra / 40 óra / 80 óra tagságunkban hétfőtől péntekig, reggel kilenctől délután 6-ig lehet az irodánkban lenni. A tagsághoz 3500 forintért egy saját szekrény is bérelhető, valamint 10-30% kedvezmény jár a tárgyalók és rendezvény termeink bérleti díjából. Korlátlan (unlimited) tagságunkkal bármikor lehet az irodánkban dolgozni, 24/7. 

A tagságért elérhető egyébb előnyök: 

 • meetupok, workshopok, rendezvények
 • közösségi programok
 • Community App (“belsős Facebook”) használata
 • személyes üzleti/vállalkozói tanácsadás
 • korlátlan kávé és tea fogyasztás
 • villámgyors és megbízható wifi
 • nyomtató, skenner, fóliázó használata
 • ergonómikus Herman Miller irodai székek 
 • Skype/telefon szobák 
 • klímatizált iroda
 • flipchartok és whiteboardok 
 • projektorok, HD-tévék a tárgyalókban és a képzési termeinkben

 

Tárgyaló- és rendezvényterem bérlés kedvezmények: 

Az Impact Hub Budapest iroda termeit akár egy órára, vagy akár egy napra is ki lehet bérelni. Sőt, több napos rendezvényeket, workshopokat is szívesen látunk. A termeinket a rendezvény kezdete előtt legfeljebb 15 perccel adjuk át, így ennek megfelelően lehet tervezni az érkezéssel és az előkészületekkel. Jelenleg 3 bérelhető termünk van 25nm /49nm/51nm nagyságban. Valamint a a legnagyobb coworking termünk, 130nm is kibérelhető hétvégéken, valamint a hétköznap esti órákban.

A teremfoglalás díja (magában foglalja a technikát, korlátlan kávét, szűrt vizet, teát a rendezvény teljes ideje alatt. A bérleti díja kétféleképpen működik: óradíjas, vagy van egy napidíja is, amennyiben 8-9 órás használatra tartanak igényt.  

Az órás terembérletből 20 %-ot ,

a napi díjból 30 %-os engedményt tudunk adni.

3 napos foglalásnál 50 % kedvezmény jár.

A terembérletben foglalt kávén-teán-szűrt vízen felül egyéb catering szolgáltatás elérhető itt helyben, hibátlan ajánlatunk van, etikus és bio forrásokból – ezt mi intézzük, csak rendelni kell,  miből mikorra mennyi kellene. 

Catering árakat kérés esetén elküldjük.

Ételeink bio-csírákkal, válogatott alapanyagokból készülnek, a csomagolás újrahasznosítható, környezetbarát. Kérlek tartsátok szem előtt, hogy a minimális rendelési mennyiség ételenként 6 adag. Igény esetén, örömmel összeállítunk egy menüt nektek. Mindemellett teljesen nyitottak vagyunk bárki más cateringes fogadására is. Kivételt csak a palackos viz jelenti, melyet semmiképpen sem szeretnénk nálunk látni.

Nagyon jó, ráadásul időben is használható étteremből is bőségesen van a környéken, az is igen jó opció.

 

Írj nekünk az [email protected] e-mail címünkre a kedvezmények felhasználásának részleteiért.

 

 

Rólunk bővebben:

Facebook: https://www.facebook.com/ImpactHubBudapest/

Instagram:  https://www.instagram.com/impacthubbudapest/